Application not rendering at all, but no errors in console


#1

Here is the stack trace. Am I missing something? More than happy to provide more info.

^C~/Documents/NativeScript/dogminder-ns (master)$ tns run ios
Executing before-prepare hook from /Users/me/Documents/NativeScript/dogminder-ns/hooks/before-prepare/nativescript-dev-typescript.js
Found peer TypeScript 2.3.2
Preparing project…
Project successfully prepared (ios)
Searching for devices…
Skipping package build. No changes detected on the native side. This will be fast!
Skipping install.
Executing before-livesync hook from /Users/me/Documents/NativeScript/dogminder-ns/hooks/before-livesync/nativescript-angular-sync.js
Transferring project files…
Successfully transferred all files.
Refreshing application…
Successfully synced application org.nativescript.dogminderns on device 4F3F8FAE-7591-4714-8223-8FA573C74393.

Executing before-watch hook from /Users/JeffMeyer/Documents/NativeScript/dogminder-ns/hooks/before-watch/nativescript-dev-typescript.js
Found peer TypeScript 2.3.2
May 16 21:10:05 — last message repeated 1 time —
objc[17384]: Class PLBuildVersion is implemented in both /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneSimulator.platform/Developer/SDKs/iPhoneSimulator.sdk/System/Library/PrivateFrameworks/AssetsLibraryServices.framework/AssetsLibraryServices (0x123cd4cc0) and /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneSimulator.platform/Developer/SDKs/iPhoneSimulator.sdk/System/Library/PrivateFrameworks/PhotoLibraryServices.framework/PhotoLibraryServices (0x123aeb6f0). One of the two will be used. Which one is undefined.
CONSOLE LOG file:///app/tns_modules/@angular/core/./bundles/core.umd.js:3032:20: Angular is running in the development mode. Call enableProdMode() to enable the production mode.
9:10:10 PM - Compilation complete. Watching for file changes.


#2

Original issue still stands